RO Study
👤
Ianiss
Ianiss
01-12-2014
Geografie
a fost răspuns
trei state cu iesire la marea mediterana
Răspuns :
Roxanaa98
Roxanaa98
01-12-2014
Cipru si Malta sunt natiuni(state) care au iesire la M.Mediterana.Doar atat stiu, sper sa te ajute, ep al trei-lea stat nu il mai stiu.
Answer Link
Andreea231
Andreea231
01-12-2014
Israel ,Iordania.
Sper ca te am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
16. Predicile Lui Antim Ivireanul Sunt Texte Discursive Situate În Sfera Oratoriei Religioase. Un Bun Orator Încearcă Să Capteze Auditoriul, Să-i Stârneasă Dori
5. Într-o Ladă Sunt Cu 60 Mai Multe Prune Decât Mere. Dacă Se Mai Adaugă 2 Mere Şi Se Scot 14 Pere, Rămân În Vas De 3 Ori Mai Multe Prune Decât Mere. Câte Fruct
Analizati Predicatele Verbale Din Textul Vrabia Si Soarecele Va Rog!!!!
Ajutooooor Dau Coroană Rezolvare Cu :se Dă ,se Cere (Ex 8)
4. Analizează Hărțile Tematice Şi Dedu: A) Cauza Care Determină Densitatea Mare A Populației În Regiunile De Est Şi Sud Est Ale Continentului.b) Cauza Care Dete
4. Dincolo De Evocarea Ţării Sfinte, Psalmul Abordează Problema Patriotismului. Care Sunt Pedepsele Divine Pe Care Ar Trebui Să Le Accepte Cel Care Și-ar Uita Ț
Se Dau Numerele 121.679 Și 342.432 .din Suma Celor Două Numere Scade Diferența Lor. PLSS DAU COROANA;(
O Poveste Din 5-7 Propoziții, În Care Să Descrii Factorii De Mediu A Unui Animal Preferat. Alcătuieste O Adaptare Comportamentală La Lese De Sub Tufă Şi Se Lung
15. Definiți Registrul Stilistic Predominant În Didahia Lui Antim Ivireanul. Alegeți Dintre Sugestiile De Mai Jos Sau Propuneți Altele: Stil Sobru Colocvial SO-
Progresul Statului Român În Perioada Interbelică