RO Study
👤
Soareandrei
Soareandrei
01-03-2017
Biologie
a fost răspuns
Am nevoie de o retea trofica .plz ajutor
Răspuns :
Evulescumihai11
Evulescumihai11
01-03-2017
frunza-omida-pasare-om-bacteri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)aflati Nr. Natural X Daca:3+6+9+.....+297=150x 2)2x{12+3x[60-3x(27-4x3)]}-5x=7. URGENT!
Explicați Diversitatea Tipurilor Genetice De Lacuri Din Regiunile Montane.
De Tradus In Engleza Propozitiile El Uneori Este Trist. Voi Uneori Nu Sunteti Fericiti. Ea Era Uneori Grandioasa. Noi Uneori Suntem Grangiosi.
La Un Spital Sunt 566 Cazuri De Gripa La Copii Tineri Si Adulti.Dintre Acestia 232 Sunt Copii Si Tineri Iar 444 Erau Tineri Si Adulti.Cati Pacienti Sunt Din Fie
Inima Batea Sa-i Sparga Pieptul,aerul De Dupa Ploaie E Proaspat Ca Laptele Din Doinita De Acasa,roua Sfirie Ce Fel De Mijloace Artistice Sunt?
Dupa 2 Cresteri Consecutive De Pret, Prima De 4% Iar A Doua De 10% O Masina Costa 14300 De Euro. Care A Fost Pretul Initial? Ajutorrrr
Traduceti Urmatoarele Cuvinte:die Tafendie Bankdie Kreide der Schwammdas Kathederder Katalog der Bleistiftder Kulider Fuller das Buchdas Heft das Lineal , Der
Analiza Gram A Verbelor Ascultau,voiau, Sa Scot ,m-am Trezit
Explicati Rolul Cratimei In Urmatoarele Exemple:" Adunate-n Cer""pe-ntinderea"" Lat-o Sanie"
Se Da Textu : '- Nu Ti-am Spus Sa Nu Te Mai Apropii De Masina Cand Face Cafea, Ca Te-aprinzi, Moare Mama?'1)treceti Textu De La Vorbire Directa La Vorbire Indi