RO Study
👤
Iacoș
Iacoș
01-03-2017
Limba română
a fost răspuns
adjectivul pronominal preia cazul substantivului?
Răspuns :
Andicata4
Andicata4
01-03-2017
Da, preia cazul substantivului.
Answer Link
Аноним
Аноним
01-03-2017
Atunci când pronumele stă lângă un substantiv, devine un adjectiv. Si trebuie sa se acorde in gen si caz.
Deci, DA!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 . Mentioneaza Ce Parte De Vb Este Fiecare Dintre Cuvintele Din Secventa.. -La (aceasta) Prima Intalnire De Dupa Vacanta,Maria-Patricia Bitrocean Ne-a Citit Do
Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic În A Și AD_|_BC, D€BC. Dacă BD=4/5 Cm Și AD=2,4 Cm, Aflați DC Și BC. Urgent, Dau Coroană
Oana Si-a Propus Sa Parcurga Drumul Pitesti - Bucuresti In Mai Multe Zile,facand Popasuri La Rude. In Prima Zi A Parcurs 3/5 Din A Treia Parte A Drumului. A Dou
COROANA!!!Imi Poate Traduce Si Mie Aceasta Compunere In Franceza? P.S:Daca Se Poate Fara Google Translate. Numele Meu Este Ionescu Cosmin Si Am 16 Ani. Eu Sunt
Cel Mai Complex Personaj In Romanul Enigma Otilieisi De Cee
Diferenta A 2 Numere Este 184.Al Doilea Numar Este Cu 34 Mai Mic Decât Jumatatea Primului Numar.Afla Suma Numerelor.(metoda Grafica)
Prezinta In 30-50 De Cuvinte Semnificatia Secventei Nu Cunoastem Decat Ceea Ce Imblanzim Zise Vulpea.Oamenii Nu Mai Au Timp Sa Cunoasca Nimic.Cumpara Lucruri De
Ajutați-mă La 2 3 4 5 6
(a-b) La Puterea A Treia
Formuleaza Intrebari In Baza Basmului Ratusca Cea Urita Cind?,unde?,Cine?,DE Ce?