RO Study
👤
Anonim
Anonim
01-03-2017
Limba română
a fost răspuns
fa o povestire din viata reala
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-03-2017
Ieri eu Nicoleta Amalia ne-am jucat. Noi iam spionat pe Fineas si Daci ca se jucau fotbal. Dupa aceea ne-au vazut si ne-am jucat si noi. Apoi ne-am jucat si alte jocuri. Cand au plecat au zis să ne mai intalnim si în alte zile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Pix, Un Creion Si O Guma Costa 18 Lei.Un Pixcosta Cat 3 Creioane, Iar Doua Gume Cat Un Creio.Afla Pretul Fiecarui Obiect.
Dupa Ce A Citit 3/8 Dintr-o Carte, Raluca Observa Ca Mai Are De Citit 80 De Pagini.Cate Pagini Are Cartea?
In Vara Va Avea Loc Examenul De Admitere Ptr Ciclul Inferior . ,iar Conducerea ;scolii Tale Doreste Sa O Popularizeze In Randul Viitorilor Absolventi De Gimnazi
Imi Da-ti Rezolvarea La Aceasta Problema?Un Corp Cu Densitatea=500kg/m3 Este Atarnat De Un Dinamometru Cu K=56N/m.Arcul Se Alungeste Cu Δl=3,5 Cm Iar G=10N/kg.A
Numarul Jucariilor Lui Marin Reprezinta Un Sfert Din Numarul jucariilor Lui Andrei. Cate Jucarii Are Fiecare ,daca Andrei Are Cu 15 Mai Multe?
Tema 1: evidentiati 4 Asemanari Si 6 Deosebiri Intre Revolutia Pasoptista Din Tara Romaneasca Si Moldovatema 2: Identificati 4 Asemanari Si 4 Deosebiri Intre R
Triunghiul ABC este Dreptunghic In A Si M Este Mijlocul Catetei AC. Stiind Ca AB=4cm Si BM=5cm, Determinati Lungimea Ipotenuze BC.
Pt Clasa A 7-a,problema Dintr-o Culegere De La Editura Taiada Artur Balauca Pagina 184 Ex 17ABC-triunghiD ∈ (AC)Paralela Prin D La BC п(intersecteaza)AB In E Ia
Indentificati Verbele La Modul Supin Din Textele: "Cand Punea Mama Laptele La Prins.."
Cine Imi Poate Spune 3 Exemple De Broaste cu Coada.