RO Study
👤
Sebmarian
Sebmarian
01-12-2014
Matematică
a fost răspuns
afla termenul necunoscut 9x7+a-8x5=40
Răspuns :
Geosfgkl
Geosfgkl
01-12-2014
9*7+a-8*5=40
63+a-40=40
a=40-63+40
a=17
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pagina 66ex 2 Franceza Cls 6
Ministerul Educaţiei Centrul Naţional De Politici Şi Evaluare În Educație OLIMPIADA NAȚIONALĂ LECTURA CA ABILITATE DE VIAȚĂ Etapa Județeană/a Sectoarelor Munici
Analizează, În Tabel, Verbele Din Textele Date: Bunicul Intrase În Sat. Văzu Casele Arse. Unele Mai Fumegau. Rămăseseră Pereţii Negri. Se indi La Cei Plecaţi Şi
Să Se Afle Volumul 1 Unui Trunchi De Piramidă Patrulateră Cu Diagonala De 10 Cm SSi Laturile Bazelor De 6 Cm Și De 8 Cm
6/8 A) Determinați Valoarea Reală A Numărului A, Știind Că -3 Este Soluție A Ecuației:4x - A(x + 5) = 2ax + 16.b) Determinați A € R, Știind Că 4 Este Soluție A
6.19. De La Baza Unui Plan Înclinat Se Lansează Fără Frecare Un Corp. Energia Cinetică A Corpului De- Pinde De Înălțimea La Care Se Află Conform Graficului Din
Vorbește Despre Modificările Legate De Respirația Unei Plante Lemnoase Din Zona În Care Te Afli În Timpul Perioadei De Repaus DAU COROANĂ VA ROG FRUMOSMAI R
9. Alcătuieşte Un Text Creativ, De Zece-douăsprezece Rânduri, În Care Să Introduci Cuvintele: Sar, N-are, N-am, N-ai, N-avem, Orientându-te După Următorul Plan
Va Rog Sa Mă Ajutați!!! Am Nevoie Mai Ales La A)!!
Acest Ex 14 Varug︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎