RO Study
👤
Lolirok1
Lolirok1
01-03-2017
Matematică
a fost răspuns
ma puteti ajuta va rog
Răspuns :
Elenahorciu
Elenahorciu
01-03-2017
ma rasunsul este
16 lei : 4=4lei costa cutia cu creioane
16-4=12 lei costa cartea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Fac Un Proiect La Fizica Despre Electricitate Cu Beculet?
Care Este Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 68 Si 88?
De Jur Imprejurul Unui Parc De Forma Dreptunghiulara Se Planteza Arbori Astfel: Pe Latime Tei ,di 3 In 3 Metri.pe Lungime ,castani Din 5 In 5 Metri.citi Arbori
Din Secmentele AB=2 Cm,BC=3cm,CD=4CM,SIde=5cm,construieste O Linie Frantadeschisa.Uneste A Cu E .Ce Ai Optinut? Asta Este Problema Ma Puteti Ajuta
Stiind Ca X+y=-7 Si Y+Z=1 Calculatia)3x + 3y - 1b)x+2y+zc)2x+5y+3z-7 Please!!!
Construiti Propozitii, In Care Diferite Pronume Demonstrative Sa Indeplineasca Functii Sintactice Ce Complement Indirect In Acuzativ Si Atribut Pronominal In Ac
Avem Poezia:Un Şoarece De Neam, Şi Anume Raton, Ce Fusese Crescut Su’ Pat La Pension, Şi Care În Sfîrşit, După Un Nobil Plan, Petrecea Retirat Într-un Vechi Par
Un Semidisc Cu Raza De 8 Cm Se Infasoara Obtinindu-se Un Corp De Forma Unui Con Circular Drept Fara Baza.a) Aflati Aria Totala A Conului Corespunzator Obtinut.b
Buna! Am Mare Nevoie De Ajutor! Am Ajuns La Poezia Cuiul De Tudor Arghezi Si Am De Scris Si De Raspuns La 8 Intrebari Si De Facut 5 Exercitii! Am Nevoie De Ajut
1.Cate Grame De Substanta Se Gasesc In:a) 2 Moli Cu CO3 ;b)5 Moli N2 O5;c)3 Moli Ca COH2.2.In Cate Grame De CO , COO2, FE2O3 Se Gasesc 48 Grame Oxigen .