RO Study
👤
Tregter
Tregter
01-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat fac 5 supra 8 + 1 supra4 totu la a doua
Răspuns :
Bety3Bety
Bety3Bety
01-03-2017
In paranteza imultim a doua fracție cu 4 ca să avem același umitor si obținem 5+2 supra 8 totul la puterea a doua .care este egală cu 7 pe 8 la puterea a doua care este egală cu 49 pe 64.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociază Cartea "Copacul Dorințelor" De Katherine Applegate Cu O Alta Carte Sau Un Text Literar.
Mă Gândesc La Un Număr, După Ce Ii Adaug Cifra 0la Sfârșit Și-l Micșorez Dublul Numărului Inițial,voi Obține 64. La Ce Nr M-am Gândit?.
Transcrie Din Fragmentul De Mai Jos Trei Verbe Aflate La Moduri Și Timpuri diferite Pe Care Le Vei Preciza: ,,Oamenii Erau Atât De Desprinși De Lumea aceasta Și
Am Nevoie De Ajutor.
Suma Valorile Intrgi Ale Lui X Astfel Incat 3x+15 Supra 2x+3 Sa Apartina Lui Z Este Egala Cu? Am Nevoi Rapid De Raspuns.
10 Precizează Funcţia Sintactică A Adverbelor Din Propozițiile Date. A. Azi, N-am Dat Niciun Test. B. Mergem La Circ Poimâine. C. Mi-am Lăsat Ghiozdanul Acolo.
Ex 1 Este Fff Urgent Dau Coroana Ma Abonez
Se Considera Triunghiul Dreptunghic ABC M(A)=90 In Care M(B)=5m(C). Fie AD Perpendicular Pe BC. Calculati Lungimea Ipotenuzei, Stiind Ca AD=1,5 Cm.
Vă Rog Să Să Îmi Răspundeți La Acest Exercițiu.Dacă Răspundeți Vă Dau 50 De Puncte.
Prin Ce Se Caracterizeaza Gastronomia Republica Moldova