RO Study
👤
Mihaisenul
Mihaisenul
01-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutor va rog frumos ! Dau coroana
Răspuns :
Zgircu
Zgircu
01-03-2017
Comentariu pe strofe istorice partea mea să îl vezi pe cineva cu care am intrat la diferite evenimente culturale jobs colaborare sau la piscină
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cetatea Sighișoarei Este Una Dintre Cele Mai Conservate Cetăți Medievale Fiind Declarată Monument Protejat De UNESCO. Odată Ajunsi Aici Vă Recomand Să Vizitați:
5 Enunţuri Despre Furtună În Care Să Fie 5 PersonificãriDAU COROANA SI 1 LIKE
Fill In: Fail; Pass; Take; Sit; Resit; In The Correct Form. 1. | Always Revise Thoroughly Before I Have To .. ......an Exam.2.He's ......... His Driving Test Ne
YES NO Write YES Or NO: Has The Bat Got A Message For The Children B. Is Blip Blop Scored? Is It Cold In The Tunnel? D. Is Wixbook The Vampire In The Castle? Oo
În Ce Caz Stă Predicatul? Va Rog Raspuns De Clasa A 6 A. Dau Coroana
Îmi Trebuie Rapid Plss
Știind Că A=50 B=A×C C=10 D=90 CALCULEAZĂ:A×B×C×D.
Pentru Substanțele: -oxid De Fier (III) -sulfat De Cupru (II) Se Cere: -formulele Chimice -masa Molara -formula Procentuală Cati Moli Reprezintă 39g Oxid De
Transcrie Propoziţiile În Ordine Pentru A Alcătui Un Text. Pune-i Un Titlu Potrivit 5 Deodată Aude Ceva. Era Doar Vântul. Lepurică Doarme. Se Ridică 3 Pe Picioa
1. Citeşte Cu Atenție Textul De Mai Jos. Subliniază Greșelile Întâlnite În Text, Notează Forma Lor Corectă Şi Rescrie Textul. Aceleaşi Prietene Îi Propun De Mai