RO Study
👤
Culita2
Culita2
01-03-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvânt care rimează cu izvor
Răspuns :
Negoitarazvan61
Negoitarazvan61
01-03-2017
dor,covor,erbivor,topor,favor...
Answer Link
Nasuioanamaria
Nasuioanamaria
01-03-2017
Cuvant care sa rimeze cu izvor:
Pictor
Pitvor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU CORONA!!! Cat Mai Repede Si Cat Mai Corect 1.Incercuieste Raspunsul Corect: Genul Dramatic Cuprinde Totalitatea Operelor: a)in Care Este Prezent Dialogul; b
Ajutati-ma Va Rog!!! Am Termen Până Maine Si Nu Inteleg Ce Ar Trebui Sa Fac...
Îmi Puteți Spune Cum Se Rezolvă Aceste Exerciții?Vă Rog Frumos Dau Fllw, Voturi Bune Și Inimă Și Coronă Dacă O Să Îmi Meargădeci Cum Se Rezolvă? Vă Rog Să Răspu
Explicati Pozitia Corpurilor Cosmice Pentru A Se Forma O Maree Mare, Cat Si Una Minima. Ce Este Lungimea Unui Val? Dar Inaltimea?
Care Dintre Următoarele Structuri Pot Participala Fecundație?a. Spermatozoid; B. Ovar; C. Ovul; D. Testicul;e. Testosteron; F. Tub Seminifer; G. Gamet2 Glandele
Numerele De Forma 7a3 Divizibile Cu 3 Sunt...Va Rog Frumos Daca Scrieti Rezultatul Sa Scrieti Cu Explicatie...dau Coroana
Imi Raspundeti Și Mie La Asta Va Rog? 37 Kl=....l
Itie: Un Cuvant Poate Avea Mai Multe Intelesuri.fată:
Asociati Fiecare Dintre Silogismele Urmatoare La Cate Una Dintre Figurile Silogistice De Mai Jos: a) Unele Lucruri Utile Sunt Stiri, Deoarece Toate Stirile Sunt
1.Ferigile Sunt :A) Plante AcvaticeB) Plante Superioare Cu Flori C) Plante Terestre Fără Flori D) Plante Inferioare Fără Flori 2. Tulpina Subterană La Feriga Se