RO Study
👤
StroeRobert
StroeRobert
01-03-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se afla inaltimea unui cub??
Răspuns :
Abulafia
Abulafia
01-03-2017
Inaltimea unui cub (paralelipiped cu toate laturile egale) este egala cu latura sa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Luni Consecutive Al Caror Numar Total De Zile Sa Se Exprime Printr-un Numar Natural De Saptamani.
Ce Ati Dori Sa Cumparati? va Rog,5 Legaturi De Ridichi,o Conopida Si 6 Kg De Rosii Toate Acestea Va Costa Numai 98 De Lei cred Ca Ati Gresit Calculul a) Pe Ce P
Vreau Si Eu Cate Trei Propozitii Cu Expresiile:"frunze Inrourate Si Zonul Padurii.
Va Rog, Ajutor La Aceste Fractii !!!!!!
Fie Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului A De 90 Grade Si AD Perpendicular Pe BC D Apartine Lui BC A Daca BD=3 Cm Si BC=12 Cm Calculati AB Si ACDaca BD=9 Cm Si CD
Suma A Doua Numere Este 47 , Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173 . Determinati Cele Doua Numere . ( Aratati-mi Cum Se Rezolva Nu Doar Raspunsul )
Va Rog Frumos Ma Ajutati Si Mine ?scrie Cate O Lista Cu Posibile Nume De Personaje Reale Sau Imaginare, De Locuri, De Actiuni, De Obiecte Miraculoase
Suma A Doua Numere Este 47 , Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173 . Determinati Cele Doua Numere . ( Aratati-mi Cum Se Rezolva Nu Doar Raspunsul )
Un Dreptunghi Are Perimetrul 60cm,iar Lungimea Este De 2ori Mai Mare Decat Latimea.Cate Patrate Cu larura De 2cm Contine Acest Dreptunghi? Multumesc Mult !
Cine Mă Poate Ajuta Să Îmi Spună :a. trei vb La Imperativ, Ce Formează o Serie Sinonimicăb. trei Vb La Gerunziuc. un substantiv Nearticulat , Unul Nehotarât Şi