RO Study
👤
Alexcristianbanu
Alexcristianbanu
01-03-2017
Engleza
a fost răspuns
Plz help me!
Dau coroană!
Răspuns :
Creeperno999
Creeperno999
01-03-2017
Mary Shelley was born on 30 August 1797,in London(United Kingdom).
In 1812,Mary was sent by her father to stay with the Dissenting family of the radical William Baxter,near Dundee,Scotland
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SCRIE TOATE NUMERELE DE FORMA Ab,unde A+b=7,scrie Toate Numerele De Forme Xy,unde Z-y=2
Rezumatul Fabulei Boul Si Catelul De 10 15 Randuri
Ma Puteti Va Rog Ajuta ?? Trebuie Sa Explic Urmatorul Enunt : " V-am Spus, Oameni Buni, O Mare Minciuna!!
Calculati Sumele: S1= 1-2+3-4+5-....+99-100 S2= -2-4-6-....-98-100 COROANA!!
Dimensiunile Unui Paralelipied Dreptunghic Sunt Direct Proportionale Cu 6 , 8 Si 24 .diagonaala Este 13 Cm . Aflati Volumul :) Va Roog Frumos
Sa Se Calculeze Varful Parabolei Y=x La Puterea A2a + 5x+1 Este Situat In Cadranu L3
O Urnă Contine 16 Bile Albe Si 24 Bile Negre. Se Extrage O Bilă . Care Este Probabilitatea Ca Bila Să Fie Albă ?
Imi Puteti Spune Sfintii Din Romania Si Datele Lor? Stiu Ca Nu E De La Materie.. Dar Am Nevoie
O Gradina In Forma De Patrat Are Latura Egala Cu 20 M . La O Distanta De 2m De Latura Se Planteaza De Jur-imprejurul Gradini Pomi, La O Distanta De 2m Unul Fat
O Camera Dreptunghiulara Are Latimea De 3,5m Si Lungimea De 4,2 Metri Cita Solutie De Var Se Fa Volosi Pentru A Varui Tavanul Daca Petru Un Metru Sint Nce=sare