RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-02-2017
Istorie
a fost răspuns
Ce calendare au mau existat si există în lume?
Răspuns :
Paulacaraiman
Paulacaraiman
28-02-2017
Mayaz, Aztec, Egiptean, Canterbury, Indian, dacic,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Functia Liniara F:R→R , care Indeplineste Conditia F(2x+1)= - 6x+1 Este....cine Stie ? Va Rog Ajutati-ma Si Mai Mult Decat Atat Scrieti Pas Cu Pasa (explicit) C
Alcatuieste Propozitii In Care Substantivele Urmatoare Sa Fie Folosite In Cazul Nominativ Plural, Articulate Hotarat : Fiu, Mahalagiu,geamgiu,copil.... Macar Da
Formeaza Cu Perezuntul Simplu Si Tabelul Propozitile Corecte.who/play /next?when/play?whre/math/take Place? tabelteams:flamenco V. Palmeirasdate:21st Augustplea
Cat Face 35,500*1+35+0*0???Imi Trebuie Rezolvarea Corecta. Msmsms.
Aveti La Dispozitie O Balanta Al Carei Ac Indica Zero Atunci Cand Talerele Sunt Goale.Indicati Operatiile Ce Trebuie Efectuate Pentru A Determina Masa Unui Corp
Am De Facut La Educatie Civica Un Eseu de 1 Pagina Cu Titlul De "Utopia Mea Politica" Imi Puteti Da Niste Idei?
Hei,puteti sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Problema La Chimie,va Rog. Enuntul problemei este Urmatorul: Prin Ardera unui Mol De Hidrocarbura A Cu Catena Liniara S
La Olimpiada De Matematica Au Participat 28 De Baieti Si Fete.Daca Numarul Baietilor Ar Fi Fost Cu 3 Mai Mic,jumatate Din Numarul Lor Ar Fi Reprezentat A Treia
Un Trapez Dreptunghic Are Bazele De 9 Cm si 13 Cm .Aflati Inaltimea Stind Ca O Diagonala Este Perpendiculara Pe Latura Neparalela A Trapezului.
[tex] \frac{x}{y}= \frac{7}{9} \frac{5x+2y}{2x-y}=?[/tex]. Ştiu Primul Pas: Se Scrie X În Funcţie De Y: X=[tex] \frac{7y}{9} [/tex]. (Din Proprietatea Fun