RO Study
👤
Denisjonhcena
Denisjonhcena
28-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Ordinea efectuării operatiilor
Răspuns :
DIXI33
DIXI33
28-02-2017
5 × 1 + 6 × 5
5 + 30
35
50 ÷ 2 + 4 × 2
25 + 8
33
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Persoană Are O Suma S De Bani. In Prima Zi Cheltuiește 30%din Suma S, In A 2 Zi 40% Din Suma S, Iar In A 3 Zi 1/4 Din Suma S. A) In Ce Zi Cheltuiește Mai
Dupa Model Scrieti Formele De Plural Ale Substantivelor: pom-pomi prun-? măr[e]-? păr [e]-? vișin-? cireș-? nuc-? țăran-? cumnat [ț]-? străbunic-? livadă [ez]-?
Am Nevoie De Ajutor La Acest Ex. Complète Par Du, De La, De L', Des. .... Crème; ..... Miel; ..... Huile; ..... Poisson; .....escargots; ...... Pommes De
Formulează Enunțuri În Care Predicatele Să Fie Exprimate Prin:A) Verb La Persoana A Treia Numărul Plural Timpul Trecut B) Verb La Persoana A Doua Numărul Singul
Alcătuieşte Câte O Propoziţie Cu Următoarele Cuvinte: Familie, Biserică,-ugăciune, Sfinţi, Credinţă.
Am Nevoie De Ajutor Urgent Dau Coroană, Follow Orice Doar Ajutați Mă Formulează În Scris Principalele Cauze Care Au Provocat Decăderea Imperiului Otomanvă Rog A
Ma Puteti Ajuta? Trebuie Da Predau Tema Peste O Ora.Vã Rog ?!
Elaborează Un Eseu Cu Genericul: Republica Moldova – Parcursul Integrării Europene – Progres Și Limite.
Sall Va Rog Sa Răspundeți Rescrie Cu Cuvintele Tale Dar Cu Același Sens Proprozitia D Georgescu Îndoieste Pasul...
Numește Picii În Ordinea Crescătoare A Înălțimilor 135cm-128cm=cm,14dm-13dm=dm