RO Study
👤
ZXGEO
ZXGEO
28-02-2017
Geografie
a fost răspuns
Tarile vecine ale Ungariei
la N
S
E
V
Răspuns :
Iepuras92
Iepuras92
28-02-2017
Se învecinează cu Serbia la sud, Croația și Slovenia la sud-vest, Austria la vest, Slovacia la nord, România la est și cu Ucraina la nord-est.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCD- Romb diagonala1 =6 +2 Radical Din 5 Diagonala2= 6×2 Radical Din 5 Sa Se Afle Aria Si Perimetrul Rombului ×=inmultire
Buna. X=2,4 Y=3,3 Si Trebuie Sa Aflu {x} +{y}=? Si {x+y}=? Nu Prea Le-am Inteles
Identificarea Caracteristicilor De Calitate Pentru Produsul :smartphone (in Care Sa Includa :softuri ,categorii,utilitati Functionale Si Multe Altele Daca Gasit
6 Saci Cu Faina Cantaresc Cu 80 Kg Mai Mult Decat 4 Saci De Acelasi Fel.Cate Kg Cantaresc 16 Saci?
O Propozitie Cu , Cuvintele Cruzii Si Dusmani
Identificarea Caracteristicilor De Calitate Pentru Produsul :smartphone (in Care Sa Includa :softuri ,categorii,utilitati Functionale Si Multe Altele Daca Gasit
Gasiti Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Lenes, Frig ,tanar ,vine ,rusinos ,fricos
Enunțuri. Cu: Armaș, Catarga,salaRepedee
Hey! Vreau Si Eu O Compunere De 10-15 Rânduri Cu Titlul "Nasul Colegului Meu De Bancă" Si Sa Nu Fie Neaparat Fizic ,sa Fie Ai Amuzanta Totodată! Mulțumesc!
Formolul, Folosit La Conservarea Preparatelor Anatomice, Este O Solutie Apoasa De Aldehida Formica De Concentratie 40%.Calculati Numarul De Legaturi Sigma Si Nu