RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-02-2017
Biologie
a fost răspuns
Medicament impotriva viermilor intestinali(planta)
Răspuns :
Monami
Monami
27-02-2017
cred ca cimbru sau pelin sunt plante folosite contra viermilor intestinali
Answer Link
Riosanuiulia
Riosanuiulia
27-02-2017
Se pot folosi usturoiul sau semintele de dovleac.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Elev Citeste Intr-o Zi 8 Supra 15 Dintr-o Carte,iar In Alta Zi Citeste 1 Supra 5 Din Carte.In Care Zi A Citit Mai Mult?
Pe Planul Triunghiular ABC,AB=24cm,se Ridica Perpendiculara MA=12cm. Calculati: a)distanta De La M La Latura BC; b)distanta De La A La (MBC); c)masura Unghiului
Vreau Si Eu Figurile De Stil Si Imagini Artistice
Daca Locuiesti Intr-un Sat Descruie Cum Sunt Construite Gospodariile Localnicilor. Ce Materiale De Construcție Au Fost Utilizate ? Locuințele Oamenil
Transforma Un Dialog Intr-o Povestire , Povestea Preferata Eu Am Ales Aladdin Si Lampa Fermecata Si Dialogul Este : -Eu Sunt Spiritul Acestui Inel Si Voi Inde
Răspunde La Întrebarea: Ce Înseamnă Iarna Pentru Tine Si Natura?
Intr-o Tabara Scolara Elevii Ocupa 20 De Camere Cu 2 Paturi,de 4 Ori Mai Putine Camere Cu 3 Paturi Si De 5 Ori Mai Putine Camere Cu 4 Paturi Decat Cele Cu 2 Pat
Din Ce Tară Provine Dansul KOLO?ajutoooor Dau Coroană
Nr Cu 2487 Mai Mic Decât Cel Mai Mare Număr Scris Cu 4 Cifre Impare Diferite Este: 1357b) 7266c) 5277 D) 7533
Diferenta A Doua Numere Este 120. Unul Dintre Numere Este Mai Mare Cu 26 Decat Dublul Celuilalt.Care Sunt Numerele.. Metoda Grafica Pls .. Clasa A IV A