RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Micsoreaza cu 11 suma numerelor 12 si 13 .
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-02-2017
Micsoreaza cu 11 suma numerelor 12 si 13.
Rezolvare:
Suma=12+13=25
Scaderea=25-11=14
SAU simplu:
(12+13)-11=25-11=14
SPER CA TE-AM AJUTAT!♡♡♡
coronita? pls!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fonta Este Un Aliaj Al Fierului Care Contine Intre 2,06% Si 4,3% Carbon.Daca Greutatea Podului Confectionat Din Fonta De 4% Este De 5 Tone,cat Fier Contine Font
Salariul unui Muncitor Se Mărește Cu 20%.Dupa o Anumita Perioadă De Timp Salariul Muncitorului Se Mărește cu 30% Din Noul Salariu.Daca ultimul Salariu Al Munci
Ce Trebuie Sa Invat La Matematica Sa I.au Capacitatea Cu Nota Mare ? Ce Formule ? Ce Definti ? Ce Notiuni ?
Care Este Forma Literara A Cuvintelor: Am Mas Si Campi? Eu Cred Ca Forma Literara A Cuvantului Am Mas Este Am Ramas Si A Cuvantului Capi Este Capii.Dar Nu Sunt
Buna!Am Si Eu O Intrebare...:31.Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis Din Prima Strofa A Poeziei "Copii Eram Noi Amandoi" De Mihai Eminescu.Uitati Si Strof
Imagineaza-ti Ca Esti Culoarea Galben Si Joci Un Rol Pe Ecran In Mintea Ta. Descrie Acest Rol
Exprimati In Metri : 25 Cm Si 13.987 Mm .
Ce Trebuie Sa Invat La Matematica Sa I.au Capacitatea Cu Nota Mare ? Ce Formule ? Ce Definti ? Ce Notiuni ?
A+b=64a/b=3.8a, B Apartin Multimii Nr Reale Pozitive A=?b=?
Dați-mi O Traducere În Română bună Și Coerentă A Textului:Les Réalistes:Le Réaliste Est À L'aise Dans Un Environnement Simple Et Naturel...il Apprécie Les Activ