RO Study
👤
Maryyymaricica
Maryyymaricica
15-03-2014
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva ? 2x+1,3≥x+7,3=
Răspuns :
Saray
Saray
15-03-2014
2x+x mai mare sau egal cu 7,3-1.3 apoi 3x mai mare sau egal cu 6 de unde x mai mare sau egal cu 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Elev A Rupt La Intamplare 7 Foi Dintr-o Carte,a Adunat Nr Tututror Paginilor Rupte Si A Spus Ca Rezultatul Obtinut Se Divide Cu 10.este Adevarat?justificati
Imi Explica Cineva Ce Este Atribut Apozitional?
1.Analizeaza Din Punct De Vedere Morfologic Verbul Cu Functie Sintactica De Predicat Verbal Din Propozitia : Drumetii Treceau .2. Analzeaza Sintactic Si Morfolo
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Perimetrul 120 M. Lungimea Este Cu Sase M Mai Mare Decat Latimea Afla Dimensiunile Terenului
Aproximeaza Pana La Sute 131....ce Vrea Sa Spuna Prin "pana La Sute"? Adica Se Aproximeaza La Sute Sau Zeci?
AM DE TRADUS URMATORUL FRAGMENT :DURING MANY DAYS, THESE MEN CAME AND WENT ,AND EVERY TIME THEY WERE MORE SAD ,AND LESS NOISY. THE LITTLE BOY`S MOTHER USED TO
Vreau Su Eu Propozitii Cu Cuvintele Intr-o, Le-am, Mi-e, I-ar, Te-ai Care Sa Formeze Un Text Cu Titlu Potrivit.cine Ma Poate Ajuta?
4 Supra Radical Din 2-1+ 5 Supra Radical Din 2+1-7 Supra 3-radical Din 2?
De-abia Plecaseşi De-abia Plecaseşi. Te-am Rugat Să Pleci.Te Urmăream De-a Lungul Molatecii Poteci,Pân-ai Pierit, La Capăt, Prin Trifoi.Nu Te-ai uitat O Dată În
Impresii Lectira Domnul Trandafir