RO Study
👤
Madalina2010
Madalina2010
27-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce aptitudini are politistul?
Răspuns :
Matecs
Matecs
27-02-2017
Agilitate, mobilitate, devotament, patriot (nu stiu cum sa ma exprim dar este patriot pentru ca isi risca viata pentru noi...)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Printr-un Neologism Un Sinonim Pentru Fiecare Din Adjectivele Date : anervoios,binevoitor,cenusiu,dumnezeiesc, Folos
Argument Despre Proverbul Fuga-i Rusinoasa Dar Si Sanatoasa
In Text,apar Si O Serie De Imagini Vizulae: Cu Felgeru-n Mână, Un Val Fuoa Val, Ca Voilbura Roamneo Se-nvârle El Roata, Ghiarul E Suflet De Vânt, Hassan E Negru
Scrieti O Poezie In Vers Alb Care Sa Cuprinda Metafore De Tipul:eu Sunt O Culoare Tu Esti Tabloul;eu Sunt O Voce ,tu Esti Tacerea,..........
Calculati Masa De Clor Din 1170 Grame De Clorura De Sodiu(NaCl)
Imi Puteti Spune Ce Sunt Fiecare : Producator(P) , Consumator (C) -daca Se Poate Sa Imi spuneti Si De Care Consumator : Primar , Secundar , Tertiar , Cuatrenar
Redacteaza O Compunere Narativa,de 10-15 Randuri In Care Sa Iti Imaginezi O Zi Petrecuta In Cladirea Burj Dubai Va Rog Mult Ajutati-ma!!
Exprima In Kelvin Urmatoarele Temperaturi :A) T=27grade CelsiusB) T=-273,15 Grade CelsiusC)t=-123grade Celsius
Ce Caz Are Cuvantul Iarna.P.S; Propozitia Este: In Iarna Asta, Am Fost Cu Bunicul La Padure
Un Conducator Auto Parcurge Distanta Dintre Doua Localitati Astfel:în Prima Zi A Parcurs 2 Supra 8,a Doua Zi Cu 1 Supra 8 Mai Mult Iar A Treia Zi 3 Supra 8. Ce