RO Study
👤
BoBo20051
BoBo20051
27-02-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutor la 6 (a) dau coroană
Răspuns :
Crystalkity
Crystalkity
03-03-2017
acesta este raspunsul eu spun sa vezi si raspunsurile de la sfarsitul carii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observati Cu Atentie Figura Alaturata Si Completati Spatiile Punctate Pentru A Obtine Propozitii Adevarate.M ×N ×Pa) Punctele M Si N Sunt.......
Metoda Gravimetrică De Determinare A Umidității Solului Constă: * a.în Măsurarea Presiunii Pe Care O Produce Solul Într-un Spaţiu Închis, b.în Prelevarea De Pro
1.Alege Cuvintele Care Completeaza Cuvintele Date ◇a) Cadranele Masinii Indicau_________ (viteza, Lungimea, Masa) ◇b) Unde Ai Vrea Sa Ajungi Dumneata (omule,[d
Bună! Am Nevoie Urgent De Rezolvare. 4) Tradu Și Precizează Valorile Conjunctivului: Habeamus Simplicitatem Columbae Et Serpentis Astutiam. Sacrilegium
(48.051-5.648×7)÷5+a÷37=1.712
As Vrea Sa Mă Ajutați La Franceză Va Rog!Am Niște Fișe De Terminat,aceasta E A Patra Fisa. Va Dau Ce Vreți. (coroană, Etc)
Viteza Procesorului (CPU) Se Masoara In : a) Megabytes (MB) b) Megahertz c) Bit Pe Secunda (Bps) d) Gigabytes (GB)
Ajută-l Pe Aricel Să Afle Suma Şidiferenţa Numerelor 54 Şi 28.Suma:Diferenta:
3.Aflați Suma Dintre Cel Mai Mic Numărmai Mare Decat 28 Și Cel Mai Marenumăr Mai Mic Decât 19.
Diferența A Două Numere Este 3.480 Știind Că Primul Număr Este De Cinci Ori Mai Mare Decât Al Doilea Află Cele Două Numere Va Rog Ajutor Dau Coroana Prin Metoda