Răspuns :
În sfarsit am ocazia sa-mi spun opinia despre droguri. Prea multe informatii nu am dar din cele ce am aflat si vazut din documentare cred ca sunt niste substante care iti dau senzatia de fericire de scurta durata .Pe cei ce iau aceste substante îi vad ca pe niste oameni care vor sa fuga de viata reala cea de care au fost dezamagiti ,dintr-un motiv sau altul. Slabiciunea aceasta ,faptul ca au abandonat lupta cu dificultatile prin care au trait si traiesc
cred ca mai devreme sau mai tarziu îi va costa viata .Sper ca eu daca ma voi intalni in viata mea cu o asemenea situatie in care un prieten sau cunoscut sa cada in aceasta capcana a vietii sa fac tot ce pot pentru a-l ajuta in acest moment dificil al existentei lui.
Cat despre mine sper ca acest pericol sa ma ocoleasca si sa fiu destul de puternic pentru a depasi necazurile (stiu sigur ca vor fi)avand familia si prietenii alaturi de mine .
cred ca mai devreme sau mai tarziu îi va costa viata .Sper ca eu daca ma voi intalni in viata mea cu o asemenea situatie in care un prieten sau cunoscut sa cada in aceasta capcana a vietii sa fac tot ce pot pentru a-l ajuta in acest moment dificil al existentei lui.
Cat despre mine sper ca acest pericol sa ma ocoleasca si sa fiu destul de puternic pentru a depasi necazurile (stiu sigur ca vor fi)avand familia si prietenii alaturi de mine .