RO Study
👤
SsamyR
SsamyR
26-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 8
Multumesc
Răspuns :
Ionelaprodan
Ionelaprodan
26-02-2017
1-numeral
2-pronume
3-prepozitie
4-numeral
5-numeral
6-numeral
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) dati Cate Un Sinonim Contextual Pentru Cuvintele "melancolic" Si "fermecata" 2) Demonstrati Omonimia Termenului "lin" si Identifica
4 Carti Si 5 Caiete Costa 50 Lei,iar 12 Carti Si 7 Caiete Costa 134 Lei , Cat Costa O Carte Si Un Caiet?
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Loc:O Sa-mi Petrec Vacanta La Bunici;Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea;Am Fost Acolo.
Un Romb ABCD ARE Ac=6 CM BD=-8 Cm , Calculati Perimetrul Rombului, Determinati Distanta De La O La AB Va Rog Mlt Sa Ma Ajutatti Va Rog Fff Mlt
Stiti Cumva Care Dintre Adjectivele Urmatoare Nu Are Grad De Comparatie?: Usor, Sensibil, Inferior, Extraordinar, Placuta, Firava, Eminent, Instabil, Intelegato
Numiti Cate Doi Afluenti Pentru Fiecare Rau Ce Izvoraste De Pe Teritoriul Tarii Romanesti
Alcatuiti enunturi In Care Verbele A Luat ,duce Sa Aiba In Telesuri Diferite
DA-TI-MI SPECII ALE GENULUI EPIC! VA ROG..
Intr-o Urna Sunt Bile Rosii, Galbene Si Albastre. Dintre Ele 32 Nu Sunt Albastre Si 25 Nu Sunt Rosii.Numarul Bilelor Albastre Fiind De Doua Ori Mai Mic Decat Nu
Cum Se Rezolva Prolema Asta,e Pt Sora Mea Care E In Clasa A 4a.Perimetrul Unui Teren Dreptunghiular Este De 1000 M,iar Lungimea Este Cat 3/4 Din Semiperimetru.T