RO Study
👤
Quetzaquatl
Quetzaquatl
30-11-2014
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna cetate-mama
Răspuns :
PaulaBie
PaulaBie
30-11-2014
Spui cetate mama unde te-ai nascut,unde ai copilarit,ai cules cele mai multe amintiri.
Sper ca te-am ajutat :D
Answer Link
Andreealarisa111
Andreealarisa111
30-11-2014
unde ai copilarit si ai petrecut anii de viata.......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați Ecuatiile: 3x-1=14, 18:x+4=10
Se Consideră Funcția F:R →R,f(x) = X^2– 3x + 2. Calculați F(f (0))-f(2).
Hey:) Am Nevoie De Ajutorul Vostru. Scrieti-mi Urmatoarele Cuvinte In Felu Acesta: Vrabiuta+adj La Gradul Superlativ Absolut Sotia + Adj La Gradul Comparativ Eg
Găseşte Toate Numerele Naturale, Care Împărțite La 6 Dau Câtul Egal Cu Restul.cine Răspunde Primește Coroană!!
A6. Se Dă Numărul 729.065. Scoateți Două Cifre Astfel Incât Numărul Format Din Cifrelerămase, În Ordinea În Care Sunt, Să Fie:* Cel Mai Mare,* Cel Mai Mic.Aprox
Determinați Xa) (2×x+1) Divizibil Cu 7b) (3×x+1) Divizibil Cu 16c) 30 Să Se Divide Cu (6×x+5)d) 35 Să Se Divide Cu (2×x+1)
(C-104 + 2)x 5 + 3 = 9 8
Vă Rog Să-mi Spuneți Două Expresii Sinonime Verbului "a Muri", În Afară De "a-și Da Duhul"! Dau Coroniță La Cine Răspunde!
La Prima Etapa A Unui Concurs Mihai A Obtinut Cu 39 De Puncte Mai Mult Decat Mircea Daca Mircea A Obtinut Cat Jumatate Din Punctajul Lui Mihai Afla Ce Punctaj A
Ma Puteti Ajuta? Trebuie Sa Stabiliți Valoarea Moorfologicaa Cuvintelor O Si Un Din Enunturi Si A)este:Am Cumparat O Revista Si Doua Ziaruri