👤
a fost răspuns

1).Se considera f:R->R, f(x)=-2x-3.a) Calculati f(0)+f(1)+f(2)...b) Reprezentati grafic functia(cum descopar functia?)..c) Determinati aria triunghiului det.de graficul functiei si axele de coordonate. .2)Se considera functia f:(-infinit,1],f(x)=ax+b. Punctul M (-1,2) se adla pe graficul functiei iar nr a si b sund invers proportionale cu nr 2si1.a) aratati ca a=2 si b=4. ..b) trasati graficul functiei(cum procedez, sa imi dau seama sa il fac?) ..c)determinati x pt care f(x)>2.

Răspuns :

pai daca f(×)=-2x-3
a)f(0)= -2×0-3
f(0)=-3

f(1)=-2x-3
f(1)=-2×1-3
f(1)=-5

f(2)=-2x-3
f(2)=-2×2-3
f(2)=-7
f(0)+f(1)+f(2)=-3+(-5)+(-7)=-15
        Ai grija ce te rogi , s-ar putea sa se indeplineasca...Ti-am raspuns la TOT  . Bine ar fi sa le inveti .    
prin u.a. am inteles unitati de arie
 poti sa zici si "unitati patrate" unde o unitate patrata este aria unui patrat cu latura de o unitate, unitate aleasa pt graficul respectiv
o alegi cum vrei, de obicei convenabil este 1 unitate=1cm=2 patratelede caiet de mate                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Vezi imaginea Albatran
Vezi imaginea Albatran
Vezi imaginea Albatran
Vezi imaginea Albatran