RO Study
👤
Plescaestera
Plescaestera
25-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog Ajutatima 2 si 3 dau coroana
Răspuns :
Dennysa21
Dennysa21
25-02-2017
ți-am făcut o parte din exerciții
sper ca ți-am fost de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Poate Ajuta?
As Vrea Sa Stiu Cum As Putea Intelege Mai Bine Propozitiile Subordonatezma Puteti Ajuta Am Maine Examenul Help!!!
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?Se Rezolva Cu IF,WHILE,FOR...fara Functii,pointeri,vectori,etc... Paul Este Pasionat De Colecționarea Bancnotelor. Acesta Și-a Făcu
Daca X1,x2 Sunt Solutiile Ecuatiei
Determinati Concentratia Ionilor Hidroniu {h3o+} Pentru Urmatoarele Solutii Care Au Concentratia Ionilor Hidroxil: A. [ho-]= 10^-10 Mol/L, B.[ho-]= 10^-2 Mol/L,
Daca Imi Spune La Examen La Romana-sa Precizezi 2 Trasaturi Ale Genului Liric-sa Prezinti Detaliat 2 Trasaturi, Valorificand Textul Dat Trebuie Sa Prezint 4 Tra
Se Considera O Progresie Aritmetica De Ratie 5 Care Are Termen Egal Cu 3 . Al Saselea Termen Al Progresiei Este Egal Cu : A:20 B:23 C:28 D:33
3. Explică Modul De Formare A Cuvintelor Subliniate Din Versurile: Pe-un Drum Domnesc; Cu Ochii-nchiși. ( Domnesc Si Nchisi)
Sa Se Determine Coordonatele Simetricului Punctului A(-3,2)fata De Mijlocul Segmentului [BC],unde B(2,-5),C(-6,-1) dau Coroana Și Toate Punctele Mele!
VA ROG URGENT !!!!URGENT DAU COROANA!!!!