RO Study
👤
Miau66
Miau66
25-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 3 toate întrebările in afara de primele 2!
Răspuns :
Deni34567
Deni34567
25-02-2017
c)4 limbii
d)9 săli
e)descoperirea lumii acasă și la scoala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exprima-ti Opinia In 7-8 Randuri, Despre Afirmatia Din Ultimul Enunt Al Fragmuntului Citat : ” Acestea , Alaturi De Povesti , Il Pot Ajuta Pe Copil Sa Se Pregat
Cine Ami Da Niste Antonime Pentru : Court , Loin , Monter Si Longs :)) Am Nevaoie Rapid!:)) Multume
Vreau O Compunere Narativa Care Sa Contina Expresia Singur Cuc "
Am Si Eu Cateva Intrebari! Ce Tip De Tesut Este Sangele? De Ce? Denumirea Vaselor De Sange Care Asigura Vascularizarea Nutritiva A Inimii! Structura Si Rolul
Idee De Creatie Literara " Din suflet Pentru Mama". Si Ce As Putea Sa Desenez La Aceasi Tema ?
Suma A Doi Termeni Este 333. Fiecare Termen Se Aduna Cu Acelasi Numar Si Suma Se Mareste Cu 400. Ce Numar S-a Adunat La Fiecare Termen?
Numeste Si Exemplifica O Figura De Stil Din Structura Careia Face Parte Un Adjectiv
Irina Are De Citit Un Roman In Doua Volue.Ea A Citit 64 De Pagini Cea Ce Reprezinta O Treime Din Primul Volum.cate Pagini Are Romanul Daca Volumul Al Doile E O
O Macara Cu Puterea 8,82kw A Ridiicat Un corp Cu Masa De 4.5 Tone La Inaltimea De 8 Metri.in Cat Timp A Facut Aceasta lucrare?? Se Da G=9.8N/kg
Stiind Ca X/a=y/b=z/c=t/d Si X/a=5. Calculati X+y+z+t Daca A+b+c+d=110