RO Study
👤
Miau66
Miau66
25-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 3 toate întrebările in afara de primele 2!
Răspuns :
Raluca12334556
Raluca12334556
25-02-2017
C) Informatia din muzeu se poate citii in doua limbi romana si engleza .
D) Muzeul virtual are 4 sali
E)Aurul si argintul
nu stiu sigur daca e bine dar asa am gasit pe net Sper ca te-am ajutat garantez 85%ca este corect ! Coroana ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Transformați În Unitățile Principale De Măsură Pentru:a) Lungime: 4000 Km; 4000 Dm; 4000 Cm; 4000 Mm;b) Arie: 20 Km?; 20 Ha; 20 Ari; 20 Dm²; 20 Mm2;c) Volum:
Un Turist Parcurge Un Traseu In 3 Zile. In Prima Zi O Treime Din Traseu, A Doua Zi O Patrime Din Rest, A Treia Zi 12 Km. Aflati Daca Traseul Poate Avea 30km.
Va Rogdau Coroana La Primul Raspuns
Pe R Definim Legea De Compoziție Internă X *y = X +y-1 Sa Se Studieze Daca "×"are Element Neutru.
Pentru A Împrejmui O Grădină În Formă De Pătrat S-au Folosit 800 De M De Sârmă Așezați Pe 4 Rânduri Care Este Lungimea Unei Laturi A Grădinii
Soluția Inecuatiei -4 Supra 2x+1 > Sau = Decât 0 Este ...
De Creat Un Text : Un Copac Infloare, Utilizind Adj.la Diferite Grade De ComparatieVa Rog, Dau Coroana
10. Exprimă-ți În Spațiul Propus Opinia Cu Referire Ladesfăşurarea Orelor De Limba Română.Argumentează-ți Părerea, Folosind Formulările: Pentru Că,faptul ... Se
Ma Ajutați Și Pe Mine, Va Rog Frumos! Am Primit Un Răspuns Dar Pare Ca Nu Este Corect. Dau Coroana Dacă Răspundeți Bine!
Diferenta A Doua Numere Este 62 Afla Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Este 162 rezolva Prin Metoda Reprezentarii Grafice