RO Study
👤
Bianca407
Bianca407
24-02-2017
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de 2 propoziti despre pasari
Răspuns :
Ioana584
Ioana584
24-02-2017
Eu am văzut o pasare.
Păsările de întorc în țările calde.
Answer Link
Christ
Christ
24-02-2017
Pasarile calatoare pleaca iarna in tarile calde.
Pasarile colibri sunt de marimea unei albine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)este Asemanator Cu Un Mouse Asezat Pe Spate (9litere A Doua Fiind R) 2)permite Vizualizarea Rapida A Informatiilor (7litere Prima Fiind M) 3)
Determinați Numerele Reale A Și B Pentru Care Punctul A(a,b+1) Aparține Graficelor Funcțiilor F:R->R,f(x)=2x+5 Și G:R->R,g(x)=x+1.
De Scris O Cerie Prin Vare Rugati Sa Fiti Imatriculat Din Liceu,scoala Nume De Director Diferit
6g De Azotat De Zinc Reactioneaza Cu 120 Ml Solutie 0,2M De Hidroxid De Potasiu(densitatea=1,2 Cm3). Afla Compozitia Solutiei Finale. Urgent Si Detaliat Va Rog!
Care Este Distanta De La Fata Anterioara A Cristalinului Si Cornee La Un Ochi Normal , Stiind Ca Distamta De La Fata Posterioara A Cristalinului Si Retina Este
Compunere Dialogata ,dialog Cu Un Prieten
Suma A Doua Numere Naturale Este 630.Impartind Numarul Mai Mare La Numarul Mai Mic Se Obtine Catul 2 Si Restul 96.Determina Numerele.
Vă Rog Frumos Sa Îmi Explicați La Tema Aceasta.Scrieți Colegului/colegei De Bancă Un Bilețel Prin Care Să Îl/o Rugați Ceva
Va Rog! Imi Trebuie!
Care Este Rezultatul La Fracția 5 Pe 7 Minus 3 Pe 14 Constituind O Fracție Ireductibilă