RO Study
👤
Teo190
Teo190
24-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva?
Va rog ajutati-ma!!
Răspuns :
PisiPisicuta11
PisiPisicuta11
24-02-2017
Raspuns Faci inmultirile , apoi adunarea si imparti la 10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Compunere Care Sa Includa Urmatoarele Cuvinte:iarna,stelute Argintii,gheata,bucurie,joaca.urgent Va Rog Mult
Realizeaza Un Text narativ In Care Sa incadrezi cit Mai Multe Verbe Din Lista Urmatoare:a Se Intoarce,a Se Mindri,a Se Grabi,a Se Odihni,a Se uita,a Se Mi
Propozitie Cu Expresia:ca Doi Ochi Intr-o Lumina.
1) Aflati Valoarea Lui A:a×3+397:7+86=700-52×62)Un Muncitor Produce Intr-o Zi 68 Cani.Canile Realizate In 5 Zile Le Ambaleaza,in Mod Egal,in Patru Lazi,dar Mai
Analiza Verbului ,<\fluerau
Suma A Doua Numere Este 380,iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Cel Mic. Care Sunt Numerele? Va Rogg Mult !!!!
URGENT!!!!!!!SUMA A DOUA NUMERE NATURALE ESTE 123.DACA LA PRIMUL NUMAR SE ADAUGA 83,IAR LA AL DOILEA 49,ATUNCI PRIMUL NUMAR VA FI DE 2 ORI MAI MARE DECAT AL DOI
Calculati Valoarea Expresiei:3m+4n/4n Daca M/n=2.4 ; 5b/5b-2a Daca A/b=5
Subliniati Va Rog Verbele,substantivele+ajective:Este Inceputul Lunilor De Vara. Pe Izvoarele Care Spun Povesti Se Afla Nuferii Ca Niste Potire Plutitoare. Flo
Alcătuiți Propoziții În Care Cauvintele Al Meu Si Ai Noștri Să Devină ,pe Rând ,pronume Si Adjectiv Pronominal Vă Rog Imi Trebuie Pe Maine