RO Study
👤
Popavrc
Popavrc
30-11-2014
Matematică
a fost răspuns
Ce inseamna cardinalul unei multimi?
Răspuns :
Аноним
Аноним
30-11-2014
Cardinalul unei multimi= numarul de elemente din acea multime............ Ex: A={1, 2, 3, 4} → card. A= 4 (multimea A are 4 elemente)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginati-va Un Dialog Intre O Pasare(barza) Si Un Arici La Inceputul Toamnei.Cele Doua Personaje Vor Discuta Despre Pregatirile Pe Care Le Fac Pentru Venirea I
Pretul Unui Obiect Este De 100 Lei. Determinati Pretul Obiectului Dupa O Ieftinire Cu 30%.
Am Nevoie De Teorema Medianei Corespunzatoare Ipotenuzei Si A Centrului De Greutate-URGENT
Compunere Cu Opinia Despre Importanta Prieteniei Cine Are Var Rog Sa Mi-o Da Ti Si Mie
Alcatuiti 4 Propozitii In Care Subiectele Sa Fie Exprimate Prin Substantive Proprii Sau Comune Si Prin Pronume Poate Sa Ma Ajute Cineva?
Un Resort De Constanta Elastica K=10N/m, Este Mentinut Comprimat Cu 2 Cm. Care Este Modulul Fortei Deformatoare?
Un Basm De O Pagina Fumate De Caiet Studentesc Cu Ce Vrem Noi. (o Printesa, Ca Si Cum Am Intrat In Oglinda Etc.) Sa Fie Cat Mai Supraomenesc. Multumesc
Poate Fi Eminescu Modelul Meu De Viata
8.Imagineaza-ti Si Descrie In 6-8 Randuri , Spatiul In Care Traiesc Vulturii.In Compunerea Ta , Vei Folosi Un Atribut Pronominal , Doua Atribute Adjectivale , U
Va Rog Frumos Imi Spuneti Si Mie O Problema De 15 Randuri Cu Titlu Familia Mea Cu 5 Pred Verbale Si 5 Pred Nominale la Romana