RO Study
👤
Dimoftedaria
Dimoftedaria
24-02-2017
Biologie
a fost răspuns
ce este linia laterala biologie pesti
Răspuns :
Anveena
Anveena
02-03-2017
Linia laterala este un organ senzorial prezent la pesti si are rolul de a detecta miscarile si vibratiile in apa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Scrie Din Text Două Cuvinte Care Conțin Litera  Două Cu Litera Î Alcătuiește Enunțuri Cu Aceste Cuvinte
De Plecat Tot Nu Plec, Spuse Alice Si-afara De Asta Nici Nu Este O Regula Reala: Ati Inventat-o Acum.
Completează Cadranul De Mai Jos Cu Câte Un Exemplu De Respect Față De Diversitatea Culturală Pentru Fiecare Categorie Respect Față De Diversitatea Culturală În
Scrie Toate Numerele De Doua Cifre Care Au Cifra Unităților Egala Cu Triplul Cifrei Zecilor.
XI4.126 Suma A Trei Numere Este 2 536. Primul Număr Reprezintă O Şesime Din Al Doilea Număr, Iar Al Treilea Este Egal Cu Jumătate Din Cel De-al Doilea Număr Plu
12 La Ce Persoană A Verbului Este Relatată Întâmplarea? textul “D-l Goe” Va Rog Am Nevoie Urgent
5 Selectează, Din Fragmentul Următor, Trei Verbe Aflate La Moduri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: Ascultaţi, copii! O Să Petrecem Un An Împreună, Să Ne Silim
7. Fie Triunghiul ABC, AB AC Şi M Mijlocul Laturii BC. Se Construiesc BD LAM, DE AM ŞI CE LAM, E = AM. Demonstrați Că A BDM = A CEM. Vreau Desen Și Calcule Va R
1. Triunghiurile ABC Şi MNP Sunt Dreptunghice, Cu A *BAC = 90° Şi NMP = 90°. Asociaţi Literei Din Coloana A, Care Identifică Setul De Congruenţe Ale Elementelor
Coronita Dau!!! Morcoveata 5 Întrebări Și 5 Răspunsuri Vă Rog!!!!