RO Study
👤
Jurubitaalin
Jurubitaalin
23-02-2017
Matematică
a fost răspuns
3x*(-6)=
Nu stiu raspunsul
Răspuns :
Andrei7x
Andrei7x
23-02-2017
-18x . sper ca te am ajutat
Answer Link
Arnold111
Arnold111
23-02-2017
3x= 6 / * 1/3
x= 2
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Da Suma:32a+24a+43a=99a. Care Raspuns Este Adevarat?a) A Nu Poate Fi 0;b) A Este Cel Putin Zero Si Cel Mult 5; C) A Ia O Singura Valoare; D) A E Doar 5.
Cum Se Mai Numeste Cuboidul ?
Buna!Am Si Eu O Intrebare...:31.Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis Din Prima Strofa A Poeziei "Copii Eram Noi Amandoi" De Mihai Eminescu.Uitati Si Strof
Ideea Principala Si Personajele Din Aleodor Imparat.
Folosind Datele Din Schema Alaturata,calculati Aria Fatadei Portii De Intrare In Cetate(indicatie:impartiti Suprafata Trapezului In Doua Triunghiuri)-l-am Impar
Salariul unui Muncitor Se Mărește Cu 20%.Dupa o Anumita Perioadă De Timp Salariul Muncitorului Se Mărește cu 30% Din Noul Salariu.Daca ultimul Salariu Al Munci
Determinati Numerele Naturale Abc ,stiind Ca ;a) Cba+ca+cb=495b) Abc+bc+c=655c) Daca Abcd +bcd+cd+d=2744, Atnci Abcd={..............
Compunere Despre Artistii De La Circ De Ex :ce Fac Ei ,cu Ce Se Imbraca Etc
A.Daca A, B, C Sunt Trei Puncte Distincte Coliniare In Aceasta Ordine Si AB=12cm, AC=30cm, Atunci BC= ?b.Daca M Este Mijlocul Segmentului BC, Atunci AM=?c.Daca
Suma A Patru Numere Naturale Este 67 . Daca Din Fiecare Se Scade Acelasi Numar , Se Obtin Numerele : 9 , 15 , 11 , 12. Afla Cele Patru Numere .