RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Care sunt divizorii lui 7 ?
Răspuns :
Bujorandrei
Bujorandrei
23-02-2017
7 e numar prim,ceea ce inseamna ca are ca divizori pe 1 si pe el insusi,adica 7.Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
23-02-2017
divizori=1,7
este un număr prin, deoarece are doar divizori proprii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Pute-ti Ajuta Si Pe Mine Cu Traducerea Urmatoarelor Cuvinte? Self-catering, Chill Out, Moan About, Put Up With, Storm Out, Setlle Your Stomach, Get Over It,
Trei Copiii Au Curatat 34 De Stiuleti De Porumb.Primul Copil A Curatat De 2 Ori Mai Mult Decat Al Doilea Si Cu 4 Mai Putin Decat Al Trilea Copil. Cati Stiulet
Ogospodina A Cumparat Pahare De Cristal Mari Cu95lei/buc Si Tot Atatea Pahare Mici Cu 73lei/buc.Pt Paharele Mari A Platit Cu 374 Lei Mai Mu
Intr-o Biblioteca Sunt 1000 De Carti.in Prima Sunt Cu 125 Mai Putine Decit In A Doua,suma Catilor Din A 2 A Si A 3 Aeste 625.cite Carti Sunt In Fiecare Bibliote
Demonstrati In Doua Enunturi Polisemia Substantivului Judecata
Radical Din 18 Plus Radical Din 32 Minus 3 Radical Din 8 Plus Doi Radical Din Doi
Cine Imi Poate Treaduce Aceasta Compunere In Engleza ? :D In Aceasta Vacanta Nu Am Facut Foarte Multe Lucruri Interesante. Mai Toata Ziua Dormeam Ma Uitam La Te
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimea Proiectiei Unei Catete Pe Ipotenuza Este De 3 Ori Mai Mare Decat Lungimea Proiectiei Celeilalte Catete Pe Ipotenuza. Daca
Imi Puteti Da Si Mie Niste Poezii Compuse De Voi?
F : R ⇒R ; F(x)= X-2mi Se Cere Puctul De Intersecie A Graficului Functiei F Cu Axa Ox Are Abscisa.... Ce Valori Sa Ii Dau Lui X ?