RO Study
👤
Sonny3
Sonny3
23-02-2017
Limba română
a fost răspuns
propozitie care sa aiva sai si sa-i
Răspuns :
Covacii
Covacii
23-02-2017
Parintii sai i-au spus dadacii sa-i dea banii pentru scoala
Sper ca te-am ajutat!!!Succces!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Vulpe Urmareste Un Iepure Care Are 100 De Sarituri Inaintea Ei. Cate Sarituri Trebuie Sa Faca Vulpea Ca Sa Ajunga Iepurele Stiind Ca, Pe Cand Vulpea Face 8 Sa
Parcul Pastreaza In Cele 36.758 De Hectare Multe Bogatii Naturale Etnologice Si Culturale. Cheile Nerei-Beusnita Sunt De O Salbaticie De Aproape 4000 De Hectare
Repede Va Rog 5 Idei Pentru Care Un Oras Ar Putea Intra In Cartea Recordurilor
Spuneti-mi Multe Formule De Geometrie .Pentru Tot(cub,paraleipiped,prisma,patrat,dreptunghi,tot) Cat Mai Multe.Va Rog Nu Gresiti Sa Nu Invat Prost.
Ana A Cheltuit 3 Supra 4 Din Suma De Bani Pe Care O Avea.Mama Ei I A Mai Dat 3 Supra 5 Din Suma Cheltuita.Ea Are Acum 42 Lei.Ce Suma A Avut La Inceput?
Ce Fel De Propozitie Este : Se Gandeste Care Vine ?
Rezolvare Exercitiu.
Am Nevoie Sa Traduc Aceasta Fraza Idn Romana In Latina: „Fie Ca Focul Poeziei Vii Să Purifice Metalele.”
Un Autoturism A Parcurs Un Traseu În Două Zile. În Prima Zi Autoturismul A Parcurs 30% Din lungimea Traseului, Iar În A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restul De
Am Un Exerciutiu Va Rog Frumos. a)Aratati Ca Numarul A=xy+y5+6x Este Divizibil Cu 11 ,oricine Ar Fi Cifrele Nenule X Si Y b)Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 Est