RO Study
👤
Irinasterea
Irinasterea
23-02-2017
Limba română
a fost răspuns
CAZUL DATIV al cuvantului cal
Răspuns :
MikeytzZ
MikeytzZ
23-02-2017
Calului ...................
Answer Link
StefFreek482
StefFreek482
23-02-2017
Cazul dativ al cuvantului "cal" este "calului".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propoziti Cu To Be La Trecutul Simplu La Afirmativ.
Suma A Patru Numere Este 309.suma Ultimelor Doua Este De Doua Ori Mai Mica Decat Suma Primelor Doua .aflati Numerele Stind Ca Ulimele Sunt Consecutive,iar Prim
Hey! Maine Am Simulare La Romana ( Clasa A 8-a) Si Am O Nelamurire In Legatura Cu Prepozitia "din". Peste Tot Vad Ca Este Prepozitie Simpla Dar Cineva Mi-a Spus
Intr-o Cutie Sunt 481 De Bile Rosii ,galbene Si Negre . Bile Galbene Sunt Cu 36 Mai Multe Decat Bile Rosii , Iar Bile Negre Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Cele R
Cine Ma Ajuta Sa Compun O Poezie Cu Cuvintele : Leu-eu , Furtuna-tuna , Mura -gura . Mamut Mut , Calendar -dar
1.Dati Exemple De Gene Alele.2.Comentati Prezenta Lor La Plante,animale Si Oameni.Multumesc.Nu Sunt Obligatorii Amandoua!
ΔABC DREPTUNGHICm(unghiuluiA)-90°AD perpendicular Cu BCDC Egal Cu 4cmAD:?aflati Aria ABCBDegal 40cm
Suma A Trei Nr Este 143.suma Ultimilor Doi Termeni Este 113,al Doilea Este Cu 15 Mai Mare Decat Primul.care Este Al Treilea ?
Ce Inseamna Rol Stilistic?
Da Exemple De Trei Interactiuni Intre Doua Corpuri In Urma Carora Se Pot Produce Un Efect Dinamic Si Unul Static