RO Study
👤
Roxanarox17
Roxanarox17
23-02-2017
Engleza
a fost răspuns
va rog exercitiul 7 urgent
Răspuns :
Andreeasandrei4
Andreeasandrei4
23-02-2017
Swim = a inota bifeaza cu nu , cu nu la 2 si la 3 la fel , la 4 da , count = numara , la 5 cu da, la 6 da , 7 da, climb = a urca deci cred ca da , la 8 sa mearga cu bicicleta nu cred , la 9 dace = dans deci nu. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Nr Prime A Si B Stiind Ca 3a +16b=54
Suma A Doua Numere Este 18. Determinati Cele Doua Numere Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele Lea Celalatlt Se Obtine 5 Si Restul 18.
EXERCITIUL 1 ; Insumeaza Trei Numere Consecutive Ultimul Fiind 23 . Problema 2 ; Mihai Are 4 Ani Adica Mai Putin Cu 20
Rezolvati Exercitiile Dupa Poezia Inscriptie Pe O Casa Noua De Lucian Blaga ex 1 Indentifica In Text ,doua Cuvinte Care Se Refera La Casa Descrisa ?ex 2 Noteaza
Suma A Trei Nr Este 62,8.Primul Este De 1,5 Ori Mai Mic Decat La Doilea ,iar Suma Ultimelor Doua Este 44,6 . Aflati Numerele.
Va Rog Mult Ajutati-ma : Umtrl Ex : rezolvati: 1. A) Aratati Ca Nr A= 9 La Puterea 1996 - 7 La 1992 Este Divizibil Cu 10. ( La 1 Pct Te Ajuta Cu Un Fel
Astept RaspunsUn Biciclist Parcurge Un Traseu Montan In Lungime De 24 Km: La Dus Cu O Viteza Medie De 8 Km Pe Ora, Iar La Intoarcere Cu O Viteza Cu 25% Mai Mica
Daca 2x-3 (mai Mic Sau Egal) Decat 5, Atunci Nr Natural X Se Afla In Multimea...
Ajutati-ma La Compunerea despre Familia Mea
Determinati Nr Nr Naturale De 3 Cifre Care Sunt Divizibile Cu 2 Si 3. Determinati Nr Nr Naturale De 3 Cifre Care Sunt Divizibile Cu 4