RO Study
👤
Claus9
Claus9
23-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Formulează întrebări pentru răspunsurile date:
Răspuns :
MikyNicolescu
MikyNicolescu
23-02-2017
a) Ce iubea Aumădoare cel mai mult?
b) Unde locuia Aumădoare?
c) Ce învăţase doctorul?
d) Pe cine si cum a vindecat Aumădoare?
e) Ce nu cerea doctorul pentru tratamentele sale?
f) Unde au pus anunturile Tania si Vania?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu Titlul De Ce Invatam Matematica? Primul Care Imi Face O Compunere Frumoasa Ii Aleg Raspunsul Cel Mai Bun!!!
Piramida Triunghiulară Se Da :Pb=24 Cm Si H=12 Cm ; Volumul = ?Se Da :l=13 ,ap=10 Cm ; Al = ?Se Dă:Pb=24;Al=96 Cm ; At = ?
Rezolvati Sistemul:2x+y=44x-3y=-1(utilizand : A)metoda Grafica B)metoda Substitutiei C) Metoda Reduceri.comparati Cele Trei Metode De Rezolvare. Urgent .mutumes
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Un Referat Despre O Carte Din Sirul Urmator:Momente Si Schite De I.L.Caragiale, Amintiri Din Copilarie I. Creanga,Poezii Ge. Cos
Trebuie Sa Scriu Un Eseu De 15 -30 De Cuvinte Legat De Raportul Dintre Cultura Nationala Si Cultura Universala Ma Ajuta Cineva?
Care Este Insusirea Cuvintelor...brad, Toamna, Voce, Copii, Invatator, Ciubotele, Mester, Codru, Pasari, Dimineata...
Selectati Din Primele Cinci Strofe Ale Poeziei Secventele Care Se Refera La Cele Doua Ostiri Aflate In Conflict Din Balada Culta Pasa Hassan.
1.SUMA NUMERELOR PAGINILOR FOII SITUATE LA MIJLOCUL UNEI REVISTE ESTE 21.CATE PAGINI ARE REVISTA?2.LA O INTALNIRE AMICALA DE SAH IAU PARTE 4 JUCATORI.FIECARE A
1Indicati Felul Propozitiei: Eu Fratele Si Colegul Desenam .2. COMPLETATI ENUNTURILE CU SUBECTE POTRIVITE. Pronum Personal De Politete Pers II Nr Plural Vrti
Am De Facut O Poezie , Va Rog Ajutati-ma !!!!