RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-02-2017
Biologie
a fost răspuns
ce inseamna sa fi mai presus
Răspuns :
Milagrossahora
Milagrossahora
22-02-2017
a fi mai presus: a fi superior; a se afla la un nivel mai ridicat decat al altei persoane; a avea standarde inalte; a nu fi de rand.
Am incercat si eu sa-ti raspund cum m-am priceput. Sper sa-ti fie de folos si sa intelegi!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afirmatia “Numarul N=3^10 * 2^10 : 6^8 Este Patrat Perfect” Este Adevarata Sau Falsa? Imi Puteti Spune Cum Se Calculeaza?
2. Aflați Cel Mai Mic Număr Natural De Trei Cifre, Stiind Că Cifra Sutelor Este Egalā Cu Cifra Unităților Și Că Dacă Împărțim Nr. La 25 Obținem Restul 16
Cine Le Face E Forta
44. Efectuația, B Din Imagine Șu C Și D:c) (-1)-(-1)^2-(-1)^3-...-(-1)^26d) (-2)•(-2)^2•(-2)^3•...•(-2)^20:(-8)^70VA ROG! E URGENT!!! DAU:•COROANĂ•PUNCTE•STELE•
21. Dacă Suma Este 56, Iar Unul Din Termeni Este 17, Află Celălalt Termen. Plzz Repede
9. Este Plin De Găuri, Dar Tot Ţine Apă În El. Răspuns:
425, 216, 573 37 A) Cel Mai Mare Ptrat Perfect De Două Cifre Este B) Cel Mai Mic Cub Perfect De Două Cifre Este Cel Mai Mic Patrat Perfect De Trei Cifre Este A)
Câte Scene Are Columna Lui Traian? Repede Va Rog,dau Coroana!
Cine Mă Ajută Cu Acest Exercițiu???
7. Introduceți Întregii În Fracție:a) [tex] 17\frac{1}{3} [/tex]b) [tex]4 \frac{11}{17} [/tex]c) [tex]n \frac{2}{3} [/tex]d)[tex]2 \frac{1}{n} [/tex]Va Rog Aj