RO Study
👤
Mașuka
Mașuka
22-02-2017
Biologie
a fost răspuns
Ce intelegi prin culoare de protectie?
Răspuns :
Liliadontul
Liliadontul
22-02-2017
CULOAREA DE PROTECTIE ESTE NUANTA PE CARE O PREIA UN ANIMAL(PASARE SAU INSECTA) ODATA CU SCHIMBAREA BLANII SAU ODATA CU NAPIRLIREA PENTRU A NU FI MINCAT DE ANIMALELE DE VINATOARE SAU DE CELE PRADATOARE(CA UN FEL CA AUTOAPARARE)
COROANA?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Să Se Scrie Cel Mai Mic Şi Cel Mai Mare Număr Natural Pătrat Perfect: a) De Două Cifre b) De Trei Cifre; c) De Patru Cifre;
A) 14 Pe 15 Din 75 B) 2 Pe 33 Din 44 C) 7 Pe 18 Din 36 Va Rog Ajutati-ma
Activity 20 Am Nevoie Urgent!!! DAU COROANA!!
Doamna Invatatoare Cumpara 4 Carti Pentru Premierea Elevilor La Sfarsitul Anului Scolar. Pretul Fiecarei Carti Achizitionate Este Prezentat In Tabelul De Mai Jo
Ziua Era L Amiază Şi Un Aer Inflacărat Ne Inconjura Din Toate Partile. Soarele, Alb Defierbinte Ce Era, Ploua Cu Foc Peste Capetele Noastre: Cu Toate Acestea No
La Gradina Zoologica,niste Copii Au Vazut De 4 Ori Mai Putini Ursi Decat Pasari.Catul Dintre Nr Ursilor Si Al Leilor Este 1, Iar Restul1. Diferenta Dintre Nr Pa
Va Rog Ajutați-mă NN Știu Cum Sa Fac❤️
75.Bacilul Koch Este Cauza: a. Astmului Bronşic b. Bronşitei c. Laringitei d. TBC-ului 76.Component Celular Absent La Celula Animală, Prezent La Celula Vegetală
Micșorează Cu 102 Suma Numerelor 313, 212 Și 111. Cu Cât Este Mai Mare 427 Decât Numărul 329.
De9. Întregeşte Proverbele:• Mână Rece, Inimă,- Buturuga Mică Răstoarnă Carul• Învățătura Mintea Îmbogăţeşte, Iaro Sărăcește.• Înțeleptul Adună Șirisipeşte.Cins