RO Study
👤
Rechinu2
Rechinu2
22-02-2017
Matematică
a fost răspuns
problema nr 7 ajutațimă vă rog mult de tot
Răspuns :
BearSis
BearSis
23-02-2017
325×3= 975
3×475= 1425
1425+975= 2400
2900-2400=500 (puncte necesare)
Sper ca te-am ajutat! :3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Enunțuri În Care Să Evidențiezi Înțelesurile Diferite Ale Cuvântului Bun
Transcrie Două Substantive Articulate Cu Articolul Hotărât Și Două Substantive Articulate Cu Un Articol Nehotărât
Scrieți Crescător Fracțiile:1 Supra 9 , 5 Supra 4 , 1 Supra 8 , 6 Supra 6 , 5 Supra 8 . Va Rog Ajutați-mă Repede Dau Coroană
5. Stabileste Oral Corespondența Între Cele Două Coloane, Astfel Incat Să Realizezlacordul Adjectivului Pronominal De Întărire Cu Pronumele Determinat.însăşiEle
BUNĂĂ!!!Vă Rog Din Suflet Să Ma Ajutati La Ce Stiti Din Tot Testul Asta...In Poza Este Desenul De La Exerciul IV Punctul B!!!Dau Coronita Si Punctele!! Test De
Transcrie Din Textul Dat Două Figuri De Stil Diferite, Precizând Felul Acestora.Broastele De George Topîrceanu,am Nevoie Urgent Pana La 8!!!
Dreptul De A Fi Protejați Împotriva Pedepselor Fizice Sau Tratamentelor Umilitoare Și Responsabilitatea……... …………………………………………………………………………………………………………………. Comp
Va Rog Mult Cine Ma Ajuta .
Dau Coroana,5 Stele Si Ma Abonez.Generator In Denumire Populara Numele Unui ,,mare" Fizician .E Pt. Fizica Si Am Un Rebus.Trebuie Să Fie Din 7 Litere.
Calculati Urmatorul Calcul Cu Radicali: