RO Study
👤
Iona123
Iona123
22-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ghicitoarea... Are pene dar nu zboară
Răspuns :
Piko21
Piko21
22-02-2017
perna, sper ca te-am ajutat
Answer Link
Alexandragogut
Alexandragogut
22-02-2017
Poate sa fie si gaina sau perne, dar nu sunt sigura daca e perna
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bogdan A Primit Intr-un Joc Doua Cartonase Cu Numere.I S-a Cerut Sa Afle Diferenta Dintre Produsul Numerelor Si Catul Acestora.Ajuta-l Pe Copil Sa Gaseasca Si S
Vreau Sa Compuneti Un Cantec De Dragoste In Spaniola Sau Germana
Un Dreptunghi Are Perimetrul Egal Cu 12 Dm. Stiind Ca Latimea Este Jumatate Din Lungime,aflati Aria Dreptunghiului.
Corpurile Electrizate Prin Frecare Unul De Altul ...a)se Atragb)se Respingc)nu Interactioneaza
Apotema Unui Triunghi Echilateral are Lungimea De 6√3 Cm. Aflati Aria Triunghiului.
Daca Dintr-un Dreptunghi Cu Perimetrul 132 Cm Tai O Bucata De Forma Patrata, Obtin Un Alt Patrat Identic Cu Cel Taiat. Care Sunt Dimensiunile Patratului?
Calculeaza Volumul De Sol. De H2SO4 0,5 M Care Se Consuma Pt. A Neutraliza 10 Ml Solute De NaOH 0,5 M. Va Rog Daca Se Poate Sa Imi Scrieti Rezolvarea .multume
Precizeaza Cazul Urmatoarelor Cuvinte Subliniate: In Mijloculunei Padurici,marine,capul,acesta. Va Rog Putin Ajutor!!
7 Propoziti Cu Complement,subiect,predicat Si Adjectiv
Adaugati atributele potrivite din Sirul Propus la Enunturile Date Mai Jos .Dupa un Mers ..... Prin racoarea ..... am Iesit la Gol Pe Cumpana ....In Pers