RO Study
👤
Ggg441
Ggg441
22-02-2017
Religie
a fost răspuns
care sunt foloasele prieteniei
Răspuns :
Darialala0011
Darialala0011
22-02-2017
Sper sa te ajute cu ceva am avut tema asta de mult si m-am gandit ca ar fu buna dar am cateva greseli de scriere sper sa intelegi ce vroiam sa scriu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Un Fir Elastic Omogen Are Constanta Elastica K=600N/m. Se Taie Din Fir O Bucata De Lungime Egala Cu O Treime Din Lungimea Totala A Firului Nedeformat. Consta
Stiind Ca Latimea Unui Teren De Sport In Forma De Dreptunghi Este De 29 M Iar Lungimea Triplul Sau ,afla Perimetrul Terenului De Sport
A Estima Radacina Patrata A Unui Numar Inseamna?
Completati Cu Unitatile De Masura Care Lipsesc: 6m2=600; 450 =4,5ha ;7000dm3=9; 0,73cm3=730va Rog Repedeeeeeeeeeeeeeeee
Ce Ne Spunsemințele? Completează Textul De Mai Jos Cu Cel Puțin Patru Enunțuri Folosește Verbe Care Arată Ce Se Va Întâmpla În Viitor . Noi Suntem Semințe Mici
Pe Ecranul Calculatorului Este Scris Un Număr Format Din 2 Cifre.Maria Scade Din Număr 4,apoi Diferența O Împarte La 3.CasIan Aduna La Număr 3,apoi Împarte Suma
Ex 5dau Coroana..........
Cvintetul. Alcătuiește O Poezie De Cinci Versuri, După Modelul Celei De La Pagina 120, În Care Să Sintetizezi Ceea Ce Știi Despre Una Dintre Părțile De Vorbire
Sa Se Demonstreze Inegalitatea[tex] \frac{1}{n + 1} + \frac{1}{n+2} + ... + \frac{1}{4n} > 1[/tex]oricare Ar Fi N Apartinand Lui N
Maria A Citit 42 De Pagini Dintr-o Carte Si I Au Ramas De Citit 54 De Pagini. Cate Pagini Are Cartea?