RO Study
👤
DeeaAndreeeeeea
DeeaAndreeeeeea
22-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 8 (b,c) multumesc!!!
Răspuns :
AndreeaLeti
AndreeaLeti
22-02-2017
Intr-o casa locuiesc 14 oameni la fiecare camera . In a doua casa locuiesc suma primei case cu aceasta sa fie 144 de oameni .
Cati oameni locuiesc in a doua casa ?
problema pt. b
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Poate Ajuta Cineva? Vă Rog Frumos!
Un Corp Paralelipipedic Cu L=25 Cm, L=10 Cm, H=5 Cm Şi Densitatea Ρc=800 Kg/m³este Aşezat În Apă Ρa=1000 Kg/m³ .•Ce Volum Rămâne În Aer?
Buna Seara! Cineva?Am Reusit Doar Sa Aflu Ep, Dar Nu Cred Ca Imi E De Folos. Multumesc!
Produsul A Două Numere Naturale Nenule Este 420. Dacă Se Mărește Unul Dintre Numere Cu 3 Atunci Produsul Devine 483. Aflați Numerele.
Scrie O Problemă Care Sa Conțină O Adunare O Scădere O Înmulțire Si O Impartire. Si In Plus Găsiți Numitorul Necunoscut: Eu +???=❤❤
Internetul FTTC Este Prin Cupru?
Se Citesc Niste Numere De La Tastatura. Sa Se Afiseze Suma Cifrelor Din Mijlocul Numerelor. (Numerele Au Numar Impar De Cifre). In C++
Intr-un Plan Orizontal,din Acelasi Punct O Pleaca Simultan Trei Corpuri Punctiforme Care Se Misca Uniform Cu Vitezele Diferite V₁,v₂ Si V.Directiile Vitezelor V
Fie Multimea A={a+ B Radical Din 3 |a,b€Z} Si B={x€A | [x]=0}.Aratati Ca Multimea B Are Cel Putin 2012 Elemente.
.....................va Rog Sa Ma Ajutati