RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-02-2017
Limba română
a fost răspuns
raportul dintre 9 si 1
Răspuns :
PUFCA
PUFCA
22-02-2017
RAPORTUL DINTRE 9 ȘI 1, ESTE:
9:1 = 9
RĂSPUNS: 9
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Semnificatia Versurilor Adanc Si Mult Te-am Cautat:nu Te-am Gasit./Belsug De Vis In Mine Port - Si-s Obosit .Va Rog Am Nevoie Urgent!!!!
Deseneaza Un Triunghi Isoscel Cu Lungimea Inaltimiide 5cm Si A Bazei De 10 Cm.Care Este Masura Unghiurilor De La Baza Triunghiului?
Redactati O Compunere Cu Titlul O Intamplare Neasteptata In Care Sa Aveti 12 Atribute.Sa Fie Diferite.
Sa Se Rezolve Sistemul : 8x+5y=21 { -3x+4y=-2
A Toi,maintenant.Reponds A Ces Questions.Utilise A Chaque Fois D'abord,emsuite,apres,enfin. -Qu'est-ce Que Tu Fais Aujourd'hui? -Où Vas-tu,samedi? -Et Dimanche,
Am Nevoie De 5 Fraze In Care Sa Fie 2 Verbe Diferite ...si In Romana Si In Engleza
Doua Bucati De Stofa De Aceeasi Au Impreuna 3m Si Valoreaza 783000 Lei.Cu Cat Valoreaza Mai Multvo Bucata Fata De Cealalta,daca Una Este De Doua Ori Mai Mare
1.Determinati Coordonatele Varfului Parabolei Ce Reprezinta Graficul Functiei F:R->R, F(x)=2x2(la A Doua)+x 2.Determinati X€R Stiind Ca Numerele 1-x,2x Si -
Determinati Cate Numare Impare De Forma Ab Cu A,b Apartine {1,2,4,7} Si A Diferit De B Se Pot Forma. As Vrea Sa Stiu Metoda De Rezolvare, Nu Numai Raspunsul.
Radical Din 18 : La Radical Din 2 - 3