RO Study
👤
Lumilumi24
Lumilumi24
21-02-2017
Geografie
a fost răspuns
Care sunt proprietatile muntilor
Răspuns :
Malfel
Malfel
21-02-2017
Proprietati muntilor sau cele mai inportante caracteristici ale muntilor sunt:
1 altitudine
2 localizarea
3 cordonate
4 ultima eruptie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor Am Nevoie De Problema Aceasta Rezolvată, Si Punctul B Va Rog! Dau Coroana! În Figura Alăturată Este Reprezentată Prisma Dreaptă ABCDEF Cu Baza Tr
A) Sunt Cel Mult Egale Cu 7; b) Sunt Cel Puțin Egale Cu 3, Dar Mai Mici Decât 11; c) Sunt Numere Pare Cuprinse Între 4 Şi 12; d) Sunt Numere Impare Cuprinse Înt
Treizeci Şi Cinci De Ani, Împreună Cu Vineri. Robinson Crusoe A Locuit Pe O A 1 SCRIL 2 CCV INTE 3 POVESTE 4 5 6 PLAN FiNAL B ..... TOR 1. Cel Ce Scrie O Carte
Am Nevoie De Ajutor Va Rog Frumos
.va Rog Ajutatima ....
B) Rotunjeşte La Zeci, Apoi La Sute Numerele. 618 → 399 →> 815->> ↑ ↑ ↑ 417 143 787 ↑ ↑
Determina Numerele Naturale X Daca:a)x|(x+3); B) (2x)|(x+5); C) (x+2)|(2x+1); D) (3x+1)|(2x+5)
Imi Puteti Explica Ce Fac Cand Am Un Radical Care Nu Poate Fi Descompus In Factori Primi ?exemplu 14
(12 P.) 4. Cum Poți Verifica Dacă Un Obiect S-a Electrizat? Dau Coroana (inafara De Alea Care Leam Scris Eu )
Lavinia Deschide O Carte La Mijloc. Adună Numărul De Pe Una Dintre Cele Două Pagini De La Mijloc cu Numărul De Pe Ultima Pagină Și Obține 145. Câte Pagini Are