RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-02-2017
Matematică
a fost răspuns
ma poate juta cineva la ex 3 dau coroana
Răspuns :
TheBestTankist
TheBestTankist
21-02-2017
1)apa
2)ursi
3)nord
4)cald
5)urme
6)pinguinii
7)neagra
8)arctica
9)sud
10)soare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Scuzați De Deranjbmă Întrebam Dacă Mi-ați Putea Spune Care Sunt Divizorii Lui 36(TOȚI!)
Salut Am O Intrebare , Daca Am Un Vector V[i] La C++ Cu Elementele 1si8 , Cum Le Pot Retine Intr-un Numar Ca Sa Apara 18 Pentru A Putea Fi Folosit Intr-o Suma S
Salut Am Nevoie De O Compunere Despre Revelion . Trebuie Sa Fie Scurta Si Sa Contina Cuvintele : Acasa,televizor,Dan Negru ,popcorn. Multumesc ! Please Help Me
Realizati Un Program In C Care Sa Citeasca Un Sir De Numere Intregi Intr-o Variabila Numita SIR, Apoi Numarati Numerele Negative,cele Pozitive Si Cele Nule.Afis
VA ROG DIN INIMA ❤❤❤❤❤SA-MI SCRIETI MOS CRACIUN CE TANAR ESTI PE STROFE VA ROGGG FRUMOS DIN INIMA ❤❤❤❤❤❤ DAY SI COROANA
Fie Numerele a=(-3/4)*(-3/4)^2*(-3/4)^3*...(-3/4)^2014*(-3/4)^2015 Si b=(-4/3)*(-4/3)^2*(-4/3)^3*...(-4/3)^2015*(-4/3)^2016 Calculati Valoarea Lui N=a*b:(-64/2
Salut! Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor: Vreau Un Program In C++, Care Sa Afle Maximul Dintr-un Sir De Numere, Si Numarul Urmator Cel Mai Apropiat De Maxim. Un E
Je Vous Fais Une Lettre Que Votre Épouse Vous Avez Le Temps De L’écouter. Juste Pour Vous Demander De Ne Plus Penser Qu’à Elle, Je Veux Dire La République, Qui
Transforma Enuntul Dezvoltat In Propozitie Simple: Peace Cîteva Zile Au Aparut Frunzisoarele Gingase. Va Rog Mult
Intrebari Despre Domnitori Care Au Luptat In Tara Moldovei Si Ai Romaniei Dau Coroana