RO Study
👤
Adrianaade
Adrianaade
21-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Cuvântul viața cu sens opus
Răspuns :
VP2005
VP2005
21-02-2017
Moarte.. Asta am gasit eu...
Answer Link
Adelici
Adelici
21-02-2017
moarte...
sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Predicatele Din Urmatorul Text Si Indicati Felul Lor:
Suma A 2 Numere Este 450. Primul Numar Reprezinta 1 Pe 9 Din Cel De-al Doilea.Afla Cele 2 Numere
Am Nevoie De:Un Drept De Care Trebuie Sa Beneficieze Un Copil Care Este Talentat La Muzică. P.S. Defapt Întrebarea Este De La Educație Civică,dar La Subiecte Nu
Formeaza Adjective De La Cuvintele De Mai Jos Cu Ajutorul Sufixelor : Tanar Matase argint
5993:x=10 Va Rog Ajutati-ma
Din Totalul Elevilor Unei Scoli 70 % Participa La Cercul De Matematica,45 % Participa La Cercul De Informatica.Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin La
Exprimati Printr-un Adjectiv Intelesul Urmatoarelor Enunturi: luat De Suflet,tras De Par,al Dracului,pestrit La Mate,numai Piele Si Os, cu Scaun La Cap,toa De
Triunghiul ABC Dreptunghic , Masura Lu A=90 Grade AB=6 Cm Si BC=10 Cm ,aflati Lungimea Bisectoarei Unghiului B ..
Media Aritmetica A Trei Numere Este 5.Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Eate 6,125 Si Al Doilea Numar Este 0,70 Din Primul Numar,aflati Cele Tr
Alcatuiti O Compunere Despre Primavara Dar Nu Depe Internet Ca Cunost Cum Scriti Dau Cel Mai Bun