RO Study
👤
AnaBeregoi
AnaBeregoi
21-02-2017
Limba română
a fost răspuns
O prop cu caine in caz.ac
Răspuns :
Stratan200
Stratan200
21-02-2017
voi face o plimbare
cu câinele
meu
Answer Link
Alexutzu200309
Alexutzu200309
21-02-2017
Parul de caine imi umplea casa.(caz Ac.,f.s. atribut subst. prepozitional)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii :''si'' Sa Fie Adverb, Conjunctie''dar'' Sa Fie Substantiv, Conjunctie''iar'' Sa Fie Conjunctie, Adever
Ex 1ex 2ex 3Va Rog Ajutatima
A)Media Aritmetica A Doua Numere Este 12. Unul Dintre Numere Este Egal Cu 6. Aflati Celalalt Numar.b)Media Geometrica A Doua Numere Este 12. Unul Dintre Numere
Alcatueste Un Text /o Scrisoare Cu Titlu Dragi Pamanteni cu Cuvintele Pamant,animale,flori,oameni,padur,mizerie,se Sufoca,ajutor
Explica Folosirea Cratimei In Structurile : Zice-vor , De-al
Laturile Unui Triunghi Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 2,4:3 Si 5.Calculati Perimetrul Triunghiului,stiind Ca Diferenta Dintre Cea Mai Maire Si Cea Mai Mi
Sa Se Determine Numerele Reale X Stiind Ca X-3 ,4, X+3 Sunt Trei Termeni Consecutivi Ai Unei Progresii Aritmetice.
Ovidiu Are La Tehnologie Notele 5 Si 9. El Doreste Sa Mai Fie Ascultat O Data Pentru A Primi O Nota Cu Ajutorul Careia Sa Ii Iasa Media Exact 8. Ce Nota Trebuie
[tex] X^{2} +2mx+m^{2} [/tex]-1=0Aratati Ca Ecuatia Are Solutii Distincte
1.transcrie Verbele Din Enunturile Urmatoare, Precizandu-le Modul Si Timpul:a) ----Am Dat O Petitiune....... .b) Nu Cerea Nimic.c) Sa-mi Dati Un Numar2. Alcatu