RO Study
👤
Alexdq
Alexdq
21-02-2017
Limba română
a fost răspuns
analiza verbului sosise!
Răspuns :
AlexyMun
AlexyMun
21-02-2017
sosise=verb,timpul trecut, persoana a lll-a ,numarul singular.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Un Catren Care Sa Contina Cuvintele:Federic Al II-lea, Reforme,modernizat,iluminatVA ROG AJUTOR DAU COROANA
Va Rog Ajutați Mă! Dau 5 Steluțe, Apreciere, Coroana! Va Rog Sa Fie Corect!
Elevii Clasei A III A Și A Propus Să Recicleze 84 Kg De Material Refolosibile În Graficul De Mai Jos Ei Și Au Notat Cantitățile De Materiale Reciclate Câte Kilo
Famille (son Père, Sa Aux Questions. 1. Quelle Émotion Montre Paula Au Début De Cette Scène ? 2. Qu'est-ce Que La Mère De Paula Lui Propose De Faire ? 3. Commen
În Figura 1 Se Ştie Că MN || BC, AM = 4 Cm, AN = 3 Cm Şi AB=9 Cm. Calculați AC Şi MC.
Imaginează Ți Că Ești Într O Tabără Internațională Și Trebuie Să Vorbești Celorlalți Despre Poporul Tău Folosește Te De Și De Noțiuni Învățate La Geografie Sau
Subiectul IV In Imaginile De Mai Jos Sunt Prezentate Continentele Terrei. Analizează Aceste Imagini şi Scrie Pe foaia De Test Numele Continentelor marcate Cu
Scrie Lângă Cifra 1 Încă Trei Cifre Pentru A Obține Două Numere De Patru Cifre Care Să Se Împartă Exact La 7, La 8 Şi La 9.
Vă Rog Este Urgent!!!
8. Scrie Răspunsurile Pe Care Le Consideri Corecte: În Enunțul Mâine Vom Avea Cinci Ore., Adverbul Subliniat Are Funcția Sintactică De: A. Circumstanţial De Loc