RO Study
👤
Alex1427
Alex1427
21-02-2017
Limba română
a fost răspuns
sensul opus cuvantului adevar
Răspuns :
Daniela241
Daniela241
21-02-2017
minciuna sper ca team ajutat
Answer Link
MihailMihai
MihailMihai
21-02-2017
Cuvântul cu sens opus pentru adevăr este minciună
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andrei Si Mihai Sunt Pescari Pasionati. Ei Se Intorc De La Pescuit. Andrei Spune:-Da-mi Un Peste, Ca Am Tot Atatia Pesti Cat Tine.Mihai Ii Raspunde:-Da-mi Tu Un
La Un Centru De Jucarii , S-au Realizat , Intr-o Saptamana , 525 M De Beteala . Stiind Ca Beteala Aurie S-a Realizat De 2 Ori Mai Multa Decat Cea Argintie , Iar
Vlad Cheltuieste 25% Dintr-o Suma De Bani,apoi Trei Cincimi Din Rest,ramanandu-i 240 Lei. Ce Suma A Avut Vlad Initial?
Sin 10grade + Sin30grade - Sin 170 Grade=1 Supra2
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Scrisoare Catre Ionel Teodoreanu?Va Rog!
36) Un Corp Cu Greutatea 350 N, E Ridicat Cu Ajutorul Unui Scripete Fix, Tragand De Capatul Sforii Peste Scripete Cu O Forta De 400 N. Calculati Randamentul Mec
Care Sunt Modurile De Expunere Din Balada Culta Moartea Lui Gelu De Geroge Cosbuc?Urgent!
Salutare!3. Scrie Ce Este Ca Parte De Vorbire Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Enunțul:Cea Mai Răspândită Specie Sălbatică De Trandafir Este Măceșul.4. P
Stiind Ca X+y=-9 Si X^+y^=36 , Aflati X-y . Ajutor Va Rog , Mor De Nervi Incercand Sa-l Rezolv :( :@ .
Construiti Un Dialog Hasliu Alcatuit Din Zece Replici.Folositi O Formula De Intiere,una De Mentinere Si Una De Incheiere A Dialogului.