RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog ex 8 va dau coroana
Răspuns :
Niko090604
Niko090604
20-02-2017
a) cincime
B)nu Stiu
c)zecime
d)treime
e)noime
f)septime
g)șesime
h)optime
i)doime
j)sutime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa A. 1. Transcrie, Din Textul 1, Doi Termeni Din Câmpul Lexical Al Scrisului. Activitatea Surprinsă Este: a) O Oră De Dict
Rezolvați Ecuațiile În Mulțimea Numerelor Reale: B) X - 1 Întreg 1/7 = 2/7
Prezintă În 30-50 De Cuvinte,o Trăsătură Morală A Autorului Vasile Ernu, Aşa Cum Reiese Din Textul.
Rezolvați Ecuațiile În Mulțimea Numerelor Reale A) (7x/4-1/2) •2=1/16; B) 1/3(4x + 3) - 2 = 5; C) (3 Întregi 1/2x + 1/3) : 4/3 + 1 = 5/2; D) 3(x + 1/2) + 2(x -
Din Enunțul "bunicul A Cumpărat Bilete Pentru Un Scurt Spectacol Și Ochii Îi Licăreau În Lumina Difuză" Extrage Un Subiect Un Predicat Și Două Complemente Rog
Realizați Un Text De Maxim 5 Rânduri Cu Tema,,Digestia Intestinală'' Utilizând Următorii Termeni: Emulsionare,enzime,nutrimente,absorbire Intestinală,celule;Va
Va Rog Multmulțumesc!
6. Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 240 Cm. Ştiind Că Laturile Sale Sunt Direct P Tionale Respectiv Cu Numerele 4; 6 Şi 14 Aflați Lungimile Laturilor Triun
Va Rog Am Nev Urgentaaaa Acolo Unde E Mâzgălit Am Scris Eu O Tâmpenie
Precizează Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Scrise Italic În Tabel. I-am Certat Pentru Ce Au Făcut. Mama Nu-i Acasă. I-a Cerut Colegului Caietul. Prăjitura E